Swedish Beauty Awards - summering

Swedish Beauty Awards - summering

Fantastisk galakväll på Magasin 9 för 300 personer. Moderatorer, fantastiska Emma Unckel och Frida Fahrman. Överraskningsuppträdande av Le Crash och Andreas Lundstedt. Brasseriet stod för trerätters med skagen, köttbullar och marängdessert. Frexinet bjöd på dricka och mycket trevligt mingel. Nespresso erbjöd Nespresso Martini och lottade ut en kaffemaskin. Ester och Erik smyckade borden med fina ljus och BE WTR bjöd på friskt vatten. Icon Mirror hade sina fina speglar på plats i sminkhörnan där STHLM retail staff jobbade och piffade gästerna. I entrén stod Puzsles värdar och värdinnor och tog emot och man kunde fota sig i fotoautomater från galeja under Hey Partys fina ballongdekorationer. Om benen var för trötta efter discot erbjöds pauser i Sofacompanys soffor på plats, där man kunde avnjuta godis från Karamello.

Graf Ledin PR stod för eventet och samarbetade även med SHR och Voady.

Under kvällen delades 31 priser ut och toppades av Årets Kosmetikexportör som delades ut via länk av Anna Hallberg vår utrikeshandelsminister i samarbete med Business Sweden som delade ut det ärofyllda priset i form av delaktighet i deras Asienprogram.

Viktigt nu att alla kommunicerar sina nomineringar och vinster, tillsammans syns vi och stärker vinsten och varumärket. Genom tex pressmeddelanden, sociala medier, PR-utskick m.m

Feedback att låta nomineringsfilmen ligga lite längre så de nominerade får lite mer uppmärksamhet. Catwalken trevlig för att få integration med publiken.

 

Film från galan hittar ni här:     https://we.tl/t-z8LggsgqkB

Föregående
Föregående

Look Good Feel Better - utförsäljning för fortsatt hjälp till kvinnor under cancerbehandling

Nästa
Nästa

KoHF uppdaterar rekommendation om våtservetter som inte innehåller plast